Natuurlijke anti-tekenbandjes

Teken zijn voor huisdieren erg vervelend, maar helaas hebben vrijwel alle dieren en hun baasjes er ieder jaar weer last van. Teken kunnen het gehele jaar rond actiefzijn, vooral wanneer de temperaturen hoger zijn dan normaal. Honden en katten bevinden zich laag bij de grond, daarom springt een teek gemakkelijk tussen de warme vacht van onze dieren. Voor een teek de ideale plaats om zich vast te bijten in de huid. De oplossing hiertegen zijn de EM-X Kralen, hierdoor wordt je huisdier onaantrekkelijk en zal de teek uw dier overslaan. Deze kralen verwerken wij in een hippe band voor je hond/kat.

 

De banden die wij maken zijn voorzien van deze EM-X kralen. In deze kralen van klei zijn effectieve micro-organismen mee gebakken. Deze micro-organismen stralen verre infraroodstralen uit die wel tot 3cm diep worden geabsorbeerd door menselijk en dierlijk weefsel, wat het zeer onaantrekkelijk maakt voor teken of vlooien om te bijten. 

 

Sommige huisdieren worden door het dragen van de natuurlijke anti-tekenband zelfs rustiger en/of evenwichtiger. Het komt ook voor dat de vacht zachter en glanzender wordt. 

 

Gebruiksaanwijzing:

* Laat de band 24 uur per dag om voor het beste resultaat

* Deze banden zijn net zo effectief als andere chemische middelen, maar dan zonder bijwerkingen

* Ook geschikt voor dieren met allergieën en/of gevoeligheden

* Het kan 4 weken duren voor de band het meest effectief is

* Spoel de band 1 keer per 3 a 4 weken om met lauwwarm water en laat drogen in de zon

* Zwemmen met de band is geen probleem (niet in zwembadwater) daarna laten drogen in de zon

* Deze natuurlijke anti-tekenbanden kunnen niet gezien worden als normale halsband, er kan geen leiband of riem aan vast gemaakt worden

* Doe voor de veiligheid uw hond de band af wanneer uw hond ruiger speelt dan "normaal"

 

Kies hiernaast de gewenste maat voor uw hond, meet hiervoor de halsomvang van de hond met 1 vinger er tussen. De banden zijn verstelbaar door middel van een schuifje. 

 

Bestanddelen van de EM-X keramiek kralen: 

* Natuurlijke klei

* EM-x

* EM

 
Kunt u het gewenste bandje niet vinden?

Bestel dan onderstaand bandje en geef al uw wensen door. Kijk hier voor de mogelijke kleuren (ieder bandje bestaat uit 2 draden, deze kunnen in dezelfde kleur maar ook in 2 verschillende kleuren)

Natuurlijke anti-tekenband naar wens

Geef duidelijk aan in welke 2 kleuren je de band wenst te ontvangen. Wij zullen dan een naar wens gemaakte band voor u maken. Wij sturen voor we producten opsturen altijd eerst een foto ter goedkeuring. 

Geef bij bestellen ook aan wat de halsomtrek van uw hond is zodat we zeker weten dat we de juiste maat aan u kunnen leveren. 

€ 10,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1