Hondenvoeding

 

Op de markt zijn allerlei soorten diervoeders. De een belooft nog meer dan de ander. 

 

Onze voeding springt er uit door de optimale kwaliteit, waardoor geen problemen ontstaan en waar uw hond zich het prettigst mee voelt.

 

Een uitgebalanceerde, verantwoorde en 100% natuurlijke voeding voor een goede prijs dus. 

 Adult

Diervoeding Texel Adult is een krokante en knapperige geëxpandeerde hondenbrok voor alle normaal actieve honden en honden die licht getraind worden. Het is een zeer uitgebalanceerd voer voor alle volwassen honden tot senior.

 

5kg € 12,50

15kg € 35,95

Senior

 

Diervoeding Texel Senior is een uitgebalanceerde krokante  en knapperige geëxpandeerde hondenbrok. Deze brok is voor alle senior honden en alle honden met overgewicht of honden die aanleg hebben hiervoor.

 

5kg € 12,50

15kg € 35,95


Lam en Rijst

 

Diervoeding Texel Lam en Rijst is een speciale voeding voor volwassen honden met voedselallergieën en/of huidproblemen. Dit is een krokante en knapperige geëxpandeerde hondenbrok.

 

5kg € 15,50

15kg € 43,95

Geperste brok

 

Diervoeding Texel Geperste brok is een geperste wafelbrok voor alle normaal actieve honden en honden die licht getraind worden. Het is een uitgebalanceerde voeding voor volwassen tot senior honden.

 

5kg € 9,50

20kg € 35,95


Puppybrok

 

Diervoeding Texel Puppy is een uitgebalanceerde krokante brok voor pups van alle rassen vanaf 3 weken leeftijd. 

Puppy brokken leveren wij in zakken van 5 kg

 

5kg €14,99


Weet je niet goed welke soort voeding het best bij jou hond past? Stuur ons dan gerust een berichtje. Wij adviseren u graag over de geschikte voeding voor uw hond.