Welkom bij Dierverzorging Nederland

Cindy

Mijn naam is Cindy de Ridder, vele kennen mij op Texel als eigenaar van honden pension Dierverzorging Texel. Naast alle werkzaamheden binnen het pension ben ik ook hondentrimster en kynologisch instructeur. Ik volg momenteel de opleiding Kynologisch gedragstherapeut. 

 

In mijn vrijetijd vind ik het heerlijk om leuke dingen voor honden en paarden te knutselen. Ik maak handgemaakte honden lijnen, halsbanden, penningen, tuigjes, honden speeltjes en paarden halsters, halstertouwen en hoofdstellen. Alle producten kunnen naar wens en op maat gemaakt worden omdat alles met de hand gemaakt wordt. 

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten om zo goede eind producten te kunnen leveren. (kom gerust een keer voelen of testen om te kijken welk product bij u past)

 

Omdat alles handgemaakt is, is er dus veel mogelijk. Zie je iets op deze site maar is het net niet helemaal? Neem dan contact op met ons om te kijken naar de mogelijkheden. 

 

Doordat wij voor iedereen een persoonlijk product maken kunnen de levertijden afwijken. We proberen producten altijd z.s.m. te maken en te verzenden. 


Tom

Mijn naam is Tom. Ik help Cindy graag in het pension en in mijn vrije tijd ben ik graag aan het klussen. 

Cindy voeg mij voor in de entree van het hondenpension wat meubels te maken van stijger hout. Toen kreeg ik het idee voerbakken te gaan maken van steigerhout. Deze kunnen helemaal gepersonaliseerd worden met naam. Sinds kort maken we ook honden kapstokken van steigerhout en hondenmanden.