Paarden producten

 

Onderstaande halsters zijn enkele voorbeelden van halsters die ik al eens gemaakt heb. Uiteraard zijn halsters volledig zelf samen te stellen. Heb je speciale wensen of vragen? stuur ons gerust een berichtje via het contact formulier


Halster

Dit halster wordt met de hand gemaakt. Het halster wordt voorzien van een paracord neusband en bakstukken. De rest van het halster wordt gemaakt van biothane. 

 

Er kan gekozen worden voor messing of RVS fornituren. Geef duidelijk aan bij bestellen wat u wenst te ontvangen. 

 

Wij zullen ten allertijden eerst contact met u opnemen voor we het halster gaan maken om alle opties te bespreken zodat uw halster altijd naar wens en op maat gemaakt wordt. 

€ 50,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Biothane halster

Biothane halsters kunnen worden voorzien van flexibelfoam onder de neusband en het kopstuk. Er zijn veel kleuren mogelijk, stuur ons gerust een berichtje om te weten welke kleuren mogelijk zijn. Eventueel kan ook de naam van je paard/pony op het halster worden gedrukt. 

€ 30,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Halstertouw van PPM touw

Alle halstertouwen zijn standaard 1,80 meter lang en voorzien van een paniekhaak. Mocht je andere wensen hebben stuur ons deze dan door. 

€ 12,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

Touwhalster

€ 14,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

setje trailerlijnen

Deze trailerlijnen worden voorzien van een karabijnhaak en een paniekhaak. Standaard zijn ze 1m lang. Uiteraard zijn andere maten ook mogelijk. Stuur ons dan een berichtje. 

€ 17,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

Deken gespen kapot? of een riempje van je halster/hoofdstel? Ook wij kunnen reparaties uitvoeren met biothane of touw. 

 

Stuur ons de foto van het defecte deel en wij kijken wat we kunnen doen. 


Meten = weten !

Om de juiste maat halster te krijgen adviseren wij altijd om je paard zijn hoofd of een oud goed passend halster (zonder metaalwerk!) op te meten (laat ons wel altijd duidelijk weten wat je gemeten hebt, eventueel door foto's mee te sturen). Producten worden met de hand op maat (die u meet) gemaakt. 

 

Hiernaast zie je een afbeelding om het hoofd van je paard op de juiste manier te meten. Voor een halster is het oranje lijntje (frontriem) niet nodig en geel is voor extra zekerheid, wanneer je paard bijvoorbeeld een afwijkende grootte qua hoofd heeft en het lastig is passende halsters te vinden kunnen wij een halster precies naar wens en op maat maken. 

Anders dan anders?

Wij denken graag met u mee, wilt u graag extra opties aan het halster? zoals extra ringen voor een sidepull, of bakstukken voor een bit? laat ons dit gerust weten dan kijken we samen naar de mogelijkheden !